sisop.fi om Muut

Suunnistus: sisop.fi / Sairaanhoito / Muut /

Eläinklinikka Hertta Oy on eläinlääkäri Helsinki-alueelta joka hoitaa pienestä isompaankin lemmikin esimerkiksi: kissoja, koiria ja jyrsijäisiä. Kaikki eläinklinikan lääkärit ovat kokeneita ja taitavia. Tämä tarkoittaa että lemmikki on aina turvallisissa käsissä kun jätät sen hoitoon. Aukioloajat ovat myös tosi suosiolliset, koska heillä on vastaanotto arkisin klo 8–21 ja viikonloppuisin klo 9–15. Siis jos haluat että kokenut, taitava ja asiansa osaava eläinlääkäri hoitaa sinun lemmikin – ota siinä tapauksessa yhteyttä Eläinklinikka Hertta Oy:n.
Eläinlääkäri Helsinki ja Herttoniemi - Eläinklinikka Hertta Oy


Tiedät totta kai mikä on höyhentyyny, mutta et varmaankaan tiedä mikä on kiilatyyny. Se on tyyny, jonka avulla voi säätää nukkumiskorkeuden ja on hyvä niille, jotka sairastavat refluksitautia. Sitä voi myös käyttää istuessa, silloin paine siirtyy lantioon, ja selkä on oikeassa asennossa. Tämä tyyny estää myös painehaavojen syntymistä. Yhtiö joka myy näitä fantastisia tuotteita on Suomen Laitostekstiilit Ky. He toimittavat tuotteensa kaikkialle Suomeen. Tyynyt ovat vedenpitäviä ja helppo puhdistaa. Ja tiedätkö mikä on todella siistiä?! Tyynyihin voi brodeerata sairaalaan tai vaikkapa henkilön nimi! Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan käy sivustollaan heti!
Kätevä kiilatyyny - Suomen Laitostekstiilit Ky


Eläin on hauras otus jota pitää pienestäkin vammasta viedä eläinlääkärille, ja jos sinun kotipaikkasi on Vantaa – niin Eläinlääkäriasema Tassu Oy auttaa sinua. He suorittavat kaikki lääkäripalvelut suureella kokemuksella ja ammattitaidolla. Voit siis aina olla rauhallinen kun jätät eläimen Tassulle, koska heidän osaavat lääkärit tulevat tekemään kaiken että sinun eläin varmasti paranee. Eli jos sinun lemmikillä on vaiva, älä anna tämän aiheuttaa sinun elämääsi laivan kokoista vaivaa. Vie mieluummin eläimesi Tassulle!
Ykkösluokan Eläinlääkäri – sijaintina Vantaa

Me teemme kissan rokotukset!

Hammaslääkäriasema Oulun Isokadulla on palvellut asiakkaita vuodesta 1983, ja tarjonnut erikoishammasteknisiä palveluita jo vuodesta 1988. Tutustu tarkemmin palveluihin sivustollamme ja ota rohkeasti yhteyttä.
Erikoishammasteknikko | Oulu | Hammassampo Oy

Hammasteknikko - Hammaslaboratorio | Oulu | Hammas-Sampo Oy

Tarviiko kissasi leikkausta tai onko hamsterillasi maha kipeä? Silloin Rovaniemen Eläinkeskuksen osaava eläinlääkäri auttaa sinua ja lemmikkiäsi. Meiltä saat monipuoliset eläinlääkäripalvelut kissoille, koirille sekä kaikille muillekin pieneläimille. Suoritamme niin tarkastukset, rokotukset kuin leikkauksetkin yksilöllisesti ja huolellisesti, lemmikkisi parhaaksi. Suuntaa siis tarpeen niin vaatiessa osoitteeseen http://www.rovaniemenelainkeskus.fi/elainlaakari ja varaa aika eläinlääkärille. Kiireelliset yhteydenotot kannattaa tehdä puhelimitse. Eläinten parhaaksi! Rovaniemen Eläinkeskus Oy.
Eläinlääkäri Rovaniemellä

Eläinkeskus Kieppi Rovaniemellä